In Medlemmar

Hej alla Damer!

Den 28 september avslutar vi säsongen i samband med årets sista Onsdagstävling. Deltagande bokar du som vanligt i GIT. Första boll startar 12.00.

Vi kör 18hål med en rolig tävling  TRE KLUBBOR + putter. Efter avslutat runda ca 17.00 samlas vi i klubbhuset/restaurangen för att tillsammans äta en kycklingsallad och ett glas vin/öl (alkoholfritt finns också) för 150 kr/person. Förutom priser i avslutningstävlingen ska säsongens Birdiedrottning, Flitiga Lisa och bästa Eclectic utses! Om du inte vinner något av ovanstående kan du alltid vinna på lotten. För planering av maten ber vi dig som ska delta i avslutningen att senast den 21 september anmäla dig till eva.ledeus@bredbrand.net. Ditt deltagande i själva tävlingen gör du som vanligt i GIT.

Hoppas vi ses!

Damkommitten

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng