In Boende, Gäster, Medlemmar

Fr.o.m tisdag den 6 september kommer vi stänga av greenen på hål 10 för ombyggnation. Här kommer lite info kring det kommande arbete som ska göras.
Vi kommer då att spela övningsbanans hål 1 som hål 10. Hålet kommer att vara ett par 3 hål, med samma hcp. Index som tidigare (10). Spelronderna kommer fortfarande vara handicapgrundande.
Då vi haft ett stort läckage framför greenen på övningsbanans hål 1, kommer ett stort område vara märkt: Mark Under Arbete (Blå pinnar med grön topp) I detta område gäller obligatorisk dropp (spel förbjudet). Droppruta kommer att finnas, för att fortsätta spelet utan pliktslag.
Gällande övningsbanan kommer hål 1 spelas från hål 10, röd tee, och till en provisorisk green på fairway, hål 10. Hål 2 och 3 spelas som tidigare.
Om Ni har frågor kring detta kontakta receptionen. info@burvik.se
Bankommittén
Burvik Golf

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng