Miljökommittén

Styrelsen för Burvik Golf AB beslöt den 2012.06.18 att tillsätta en miljökommitté som övergripande skall samordna och ansvara för miljö- och kvalitetssystem, som berör hela golfanläggningens verksamhet. Styrelsen informerade medlemmarna på klubbens hemsida om detta, samt mer detaljerat vid ett medlemsmöte, där medlemmarna fick möjlighet att lämna synpunkter på redovisade intentioner, övergripande miljömål och miljöpolicy. Vid medlemsröstning godkändes upplägget. 

Arbetet med att upprätta MILJÖPLAN för Burviks golfanläggning påbörjades och överlämnades hösten 2012 till Burvik Golf AB:s styrelse, för slutgranskning och godkännande.
VID UPPLANDS GOLFTING 2012 TILLDELADES BURVIK GOLFKLUBB, GOLFFÖRBUNDETS MILJÖDIPLOM.

Miljökommittén har under 2017 påbörjat arbetet med att bli Miljöcertifierade via Svenska golfförbundet.

Miljökommitténs medlemmar är år 2018: Kjell Lindgren (ansvarig miljökommittén och marksakkunnig), Anders Ohlin (greenkeeper), Jan-Olov Jansson (styrelsen och fastighetskommittén), Kristina Hjerppe (styrelsen och miljösakkunnig), Håkan Persson (bankommittén), samt Ulf Andersson (pro).

Hallstavik GKs ordförande Lennart Magnusson och Kjell Lindgren från Burviks GK mottog SGFs Miljödiplom från Miljökommitténs ordförande Bo Thyselius t.v. och SGFs bankonsulent Thomas Andersson t.h.

Miljöplan för Burviks golfanläggning – Miljöpolicy

Vi ska bevara och polera denna pärla till golfbana genom att värna om människorna, golfanläggningen samt natur- och kulturlandskapet, så att den trivsamma miljön, det rika kulturarvet, växt- och djurlivet bibehålls och om möjligt utökas.

Miljöplanen ska fortlöpande följas upp och personal, medlemmar, sponsorer och gäster ska informeras om det strategiska miljöarbetet.

Läs miljöplanen i sin helhet: MILJÖPLAN BURVIK 2018

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng