Damkommittén

MÅLSÄTTNING

Damkommitténs målsättning är att skapa förutsättningar för social samvaro och gemenskap för kvinnliga medlemmar på Burvik GK. Det gör vi bland annat genom att ordna tävlingar, damträning, sätta ihop lag för deltagande  i cuper och tävlingar.

Vi spelar tävling varje vecka. Anmälan görs i GIT och resultaten redovisas i GIT och är handicapgrundande.

Vi startar säsongen i maj och avslutar säsongen i september.

Vill du engagera dig? Är du intresserad av att hjälpa till med arrangemang vid tävlingar, har kontakter som kan fixa fina priser, eller har idéer om aktiviteter? Tveka inte att kontakta oss i Damkommittén.

KONTAKTA OSS

Ansvariga

Catharina Tavakolinia mobil 0733705865 ctavakolinia@gmail.com

Anna Breidenskog mobil 0709391211 anna@brobymark.se

Anna-Lena Norling mobil 0705092444 anna-lena.norling@telia.com

Ta gärna kontakt med oss!

Säsong 2024

Vi spelar Onsdagstävlingar varje vecka. Efter att alla kommit in samlas vi i restaurangen för gemensam prisutdelning.

2024 års tävlingsschema för onsdagarna hittar du här.

Deltagaravgift 50 kr, pengarna går oavkortat till priserna vid varje tävling.

Priser – Förutom bästa score så tävlar vi om närmast ”flagg” på något av korthålen.

Birdieträdet – birdie som är gjord på onsdagstävling eller annan av Burvik GK anordnad tävling (singel) som är redovisad i GIT räknas. Allt för att sporra Burviks damer att delta i tävlingar!

Catharina Tavakolinia, Anna Breidenskog,  Anna-Lena Norling

Solheim Cup

Vill du vara med och spela Solheim Cup?
Vi spelar matchspel mot Roslagens damer. Det är 12 damer i varje lag. Matchspel genomförs vid 4 olika speltillfällen, 2  ggr på Roslagens GK och 2 ggr på Burvik GK.

Spelschema för 2024 ej klart

Vi hoppas att du vill vara med och spela för Burviks färger!

Anmälan gör du till: ctavakolinia@gmail.com

LADIES OPEN 

I år spelas Burvik Ladies Open den 13 juli. Håll utkik i GIT och anmäl er när tävlingen läggs upp i början av mars.

Birdieträdet

GRATTIS! Har du gjort en BIRDIE på våra onsdagstävlingar eller annan av Burviks tävlingar (singel) som finns i GIT ? Då är du kvalificerad att hänga upp en lapp i vårt fina Birdieträd. Skriv namn och datum och vilken tävling du deltagit i,  häng upp lapp på aktuell krok/hål.

Pris till den som fått flest birdies under säsongen utlovas.

Vill du ha någon att spela med?

Burviks damer har en whatsapp grupp där du kan söka sällskap för en runda. Kom ihåg att när någon efterfrågar spelkompis i gruppen ska du bara svara om du vill/kan spela. All annan information undanbeds. Är du inte med ännu ? Skicka ditt namn och telefonnummer till Catharina Tavakolinia 0733 705865 så blir du tillagd i gruppen.

SERIESPEL

Burvik GK deltar med flera lag i Upplands seriespel. Vill du vara med? Vi spelar scratch spel vid minst 4 tillfällen på säsongen. Lagledare för respektive lag sätter ihop de 3 spelare med bästa handicap och som lyckats toppa formen inför varje tillfälle.

Damer 50 – kontakta lagledare (inte klart)

Damer 60 – kontakta lagledare Catharina Tavakolinia ctavakolinia@gmail.com

Damer 70 – kontakta lagledare Yvonne Stattin yvonnestattin@live.se

Minnesanteckningar – Möten

Damernas nyhetslistning

Damgolfen 13 September

Onsdagens damgolf  spelades med 3 klubbor + putter från orange tee. Närmast hål på hål 2 vanns av Yvonne Stattin och hål 8 vanns av Marianne Nordendahl. Vinnarna kammade hem varsin flaska med [...]

Damgolfen 6 september

I strålande sensommarvärme spelade vi poängbogey. För några av oss var det kämpigt med hög ruff. Någon som inte hade problem med det var Hannele Westin, som med sina 34 poäng vann. Tätt följd av [...]

Damgolfen 23/8

Det var 4 golfsugna damer som ställde upp i damgolfen den 23/8. Anna Breidenskog blev ensam vinnare med 33 poäng. Carin kom närmast hål på hål 2. Nästa onsdag spelar damerna 2-manna scramble från [...]

Damgolfen 16 augusti

Den 16 augusti spelade damgolfen slaggolf från rödtee. Det var en tung dag på banan då det hade regnat ordentlig under natten. Trots detta var det ett gäng glada damer som kom in i klubbhuset [...]

Damernas scramble 12 juli

I onsdags spelade damerna scramble på damgolfen. Vinnande lag blev Anne-Li Andersson, Elisabeth Gorton och Sinikka Raappana på 67,2 slag. På andra plats kom Anita Hellberg och Merja Grunwald på [...]

Damgolfen 28 juni

I strålande sol och 26 gradig värme avgjordes dagens damgolf. Vinnare blev Gunnel Söderström på 67 slag, tvåa kom Anna Breidenskog på 70 slag och trea kom Ewa Bodin på 71 slag.  

Damgolfen 21 juni

Onsdagen den 21 juni var vi 11 stycken som kämpade på i värmen. Närmast hål på 14 kom Berit Norden. Bästa score hade Catharina Tavakolinia med 72 slag, sen kom Eva Ledeus med 74 slag och [...]

page 1 of 3

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng