Damkommittén

MÅLSÄTTNING

Damkommitténs målsättning är att skapa förutsättningar för social samvaro och gemenskap för kvinnliga medlemmar på Burvik GK. Det gör vi bland annat genom att ordna tävlingar, damträning, sätta ihop lag för deltagande  i cuper och tävlingar.

Vi spelar tävling varje vecka. Anmälan görs i GIT och resultaten redovisas i GIT och är handicapgrundande.

Vi startar säsongen i maj och avslutar säsongen i september.

Vill du engagera dig? Är du intresserad av att hjälpa till med arrangemang vid tävlingar, har kontakter som kan fixa fina priser, eller har idéer om aktiviteter? Tveka inte att kontakta oss i Damkommittén.

KONTAKTA OSS

Ansvarig

Catharina Tavakolinia mobil 0733705865 ctavakolinia@gmail.com

Övriga 

Anna Breidenskog mobil 0709391211 anna@brobymark.se

Kerstin Lardner mobil 0703209943 kerstin.lardner@gmail.com

Anna-Lena Norling mobil 0705092444 anna-lena.norling@telia.com

Ta gärna kontakt med oss!

Säsongen är igång

Nu är säsongen igång. Vi spelar Onsdagstävlingar med start den 10 maj. I år spelar vi förmiddagar. Efter att alla kommit in samlas vi i restaurangen för gemensam prisutdelning.

Deltagaravgift 50 kr, pengarna går oavkortat till priserna vid varje tävling.

Priser – Förutom bästa score så tävlar vi om närmast ”flagg” på korthålen. Vi kommer  uppmärksamma den som gjort birdie på onsdagstävlingarna.

Birdieträdet – nytt för kommande säsong (2023) är att endast birdie som är gjord på onsdagstävling eller annan av Burvik GK anordnad tävling (singel) som är redovisad i GIT räknas. Allt för att sporra Burviks damer att delta i tävlingar!

Catharina Tavakolinia, Anna Breidenskog, Kerstin Lardner, Anna-Lena Norling

Solheim Cup

Vill du vara med och spela Solheim Cup?
Vi spelar matchspel mot Roslagens damer. Det är 12 damer i varje lag. Matchspel genomförs vid 4 olika speltillfällen, 2  ggr på Roslagens GK och 2 ggr på Burvik GK.

Spelschema klart för Solhem cup

28 maj –  Burvik (foursame)

4 juni  –  Roslagen (bästboll)

20 aug  –  Burvik (singel)

3 sept  –  Roslagen (singel)

 

 

 

Vi hoppas att du vill vara med och spela för Burviks färger!

Anmälan gör du till: anna-lena.norling@telia.com

LADIES OPEN den 10 juni 2023

”Ladies Open”, årets händelse sker den den 10 jun. Har du inte redan anmält dig och din väninna så är det hög tid att göra det. Det här vill du inte missa. Förutom fina priser från våra sponsorer bjuder vi även på modevisning där glada Burviksdamer kommer att gå på ”catwalken” och visa upp Indra sportswear golfkollektion. Ni som inte har turen att vinna något av Indras fina priser kommer istället få möjlighet att prova kläder och lägga en beställning. Vi har en massa andra fina priser på prisbordet från flera sponsorer.

 

Vill du hjälpa till? Vi behöver ”frivilliga” som kan fylla olika funktioner den aktuella dagen. Kontakta Catharina Tavakolinia ctavakolinia@gmail.com

Gemensam utflykt

Här kommer vi uppdaterar om en gemensam golfutflykt där vi spelar golf och äter lunch på en bana som ingår i GK plus. Datum kommer snart.

 

RONJA CUP

Inför säsongen 2023 gör vi ett nytt försök med Ronja cup. Reglerna är att 2 stycken lag spelar matchspel mot varandra.

Dag 1 spelas först 18 hål bästboll 2 manna och sen 18 hål Foursome.

Dag 2 spelas 18 hål matchspel individuellt

Lagkaptener  för respektive lag ansvarar för att ta ut laget och ska sätta samman bollar med liknande handicap.

Varje matchvinst ger 1 poäng. Oavgjord match ger 1/2 poäng. Om lagen får samma poäng ska särspel genomföras. Särspel sker i Foursome på hål 1-3 till ett avgörande sker.

Vi återkommer datum för Ronja Cup och vilka som kommer vara lagkaptener för respektive lag.

Birdieträdet

GRATTIS! Har du gjort en BIRDIE på våra onsdagstävlingar eller annan av Burviks tävlingar (singel) som finns i GIT ? Då är du kvalificerad att hänga upp en lapp i vårt fina Birdieträd. Skriv namn och datum och vilken tävling du deltagit i,  häng upp lapp på aktuell krok/hål.

Pris till den som fått flest birdies under säsongen utlovas.

Vill du ha någon att spela med?

Burviks damer har en whatsapp grupp där du kan söka sällskap för en runda. Kom ihåg att när någon efterfrågar spelkompis i gruppen ska du bara svara om du vill/kan spela. All annan information undanbeds. Är du inte med ännu ? Skicka ditt namn och telefonnummer till Catharina Tavakolinia 0733 705865 så blir du tillagd i gruppen.

SERIESPEL

Burvik GK deltar med flera lag i Upplands seriespel. Vill du vara med? Vi spelar scratch spel vid minst 4 tillfällen på säsongen. Lagledare för respektive lag sätter ihop de 3 spelare med bästa handicap och som lyckats toppa formen inför varje tillfälle.

Damer 50 – kontakta lagledare (inte klart)

Damer 60 – kontakta lagledare Catharina Tavakolinia ctavakolinia@gmail.com

Damer 70 – kontakta lagledare Yvonne Stattin yvonnestattin@live.se

Minnesanteckningar – Möten

Damernas nyhetslistning

Damgolfavslutningen

Den 28 september hade vi årets sista damgolf. I fantastiskt golfväder spelade vi 18 hål med tre klubbor+putter. För flera av oss  blev det en överraskning att man kunde klara sig så bra med så få [...]

Damgolfen 14 september

Idag den 14 september var vi 7 spelare. Anna-Lena Norling hade en bra dag och vann på 70 slag. Astrid Rehnberg kom 2:a på fina 71. Tyvärr lyckades ingen pricka green på hål 14 🤷‍♀️. Så inget pris [...]

Damgolfen 31 augusti

Idag, 31 augusti, spelade vi slaggolf. Totalt 8 tävlande. Närmast hål på 2:an var   Catharina Tavakolinia. Bästa totalscore med 72 netto  Irene Liv. Bästa ut 21 poäng Catharina. Irene var bäst in [...]

Damgolfen vecka 33

Förra veckan var det rekordstort antal deltagare på ”Damgolfen”. Har förstått att närmast håltävling var populär. Så nu på onsdag är det närmast hål på fler hål: 2:an, 8:an och 12:an. Utöver det [...]

Damgolfen 10 augusti

Onsdagen 11 augusti var vi ett rekordstort gäng som spelade damgolf. Vi tävlade om nästa totala score, men även bäst ut och bäst in. Utöver det kunde man även vinna på pricksäkerhet genom att [...]

Seriespel omgång 3

För tredje gången i år har vi i lag D60 representerat Burvik i seriespelet. Den 9 augusti spelade vi i Uppsala. I riktig högsommarvärmen såg Maria Sköldborg med sin 3:e plats och Anneli Kjellberg [...]

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng