Burviks Golfklubb & Golfbolaget

Klubben:

Burviks Golfklubb

Burviks golfklubb bildades den 11 november 1989 och är sedan 1990 medlem i Svenska Golfförbundet. Golfbanan, med 18 + 3 hål, öppnades för spel 1992. Golfklubbens stadgar fastställdes 1991 med revideringar 1993 och 1995. Nyttjanderättsavtal reglerar förhållandet mellan golfklubben och ägaren till golfanläggningen, Burvik Golf AB.

Golfklubbens spelverksamhet bolagiserades 1999 genom överförande av personal, administration, banskötsel, golfutbildningar, shop och restaurangrörelse till Burvik Golf AB. Samma år färdigställdes övningsområde mellan hål 1 och 3.

Shop, stuguthyrning och restaurangrörelse bedrivs numera genom särskilda uppdragsavtal

Golfbolaget:

Burvik Golf AB

Bolaget skall enligt bolagsordningen äga och förvalta fastigheter, bereda bolagets aktieägare möjlighet att spela golf på bolagets golfbanor samt bedriva därmed förenlig verksamhet. Burvik Golf AB äger fastigheterna Burvik 2:19 och 2:20 i Uppsala kommun, med golfbana 18 + 3 hål och övriga övningsområden, klubbhus, golfshopsbyggnad, hyrstugor, maskinhall och personalhus.

Golfklubbens och golfbolagets gemensamma föreningsidé är att med anläggning av hög kvalitet erbjuda klubbmedlemmar med full spelrätt och deras gäster golfspel på egen golfbana under trivsamma former

Grafisk Profil

Burvik använder två logotyper där Burvik Golf Resort är den officiella och kan användas i stort sett alla sammanhang. Logotypen för Burviks golfklubb används företrädesvis i tävlingssammanhang och för klubbens profilprodukter där det är viktigt att golfklubben är avsändare av budskap.

Klicka på logotyperna nedan för att ladda hem högupplöst kopia av respektive logotyp.

Klicka här för att ladda ner som eps (Burvik Golf)
Klicka här för att ladda ner som svg (Burvik Golf)
Klicka här för att ladda ner som eps (Burvik Padel)

Burvik-Golf-Resort1
Burvik-Golfklubb1

Burvik använder typsnitten Calibri i 12 punkter för brödtext och Cambria fet i 14 punkter för rubriker, vid de tillfällen då detta är möjligt att specificera.

Burviks färger är vitt, grått och grönt, de aktuella färgerna i RGB-skalan för tryck är följande:

Vit
R:254 G:254 B:254

Grå
R:172 G:172 B:172

Grön
R:53 G:95 B:39

Vi vill varmt tacka våra sponsorer/samarbetspartners och samtidigt uppmana våra medlemmar och gäster att gynna dem!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng