In Boende, Gäster, Medlemmar

Under kommande helg 27-28 augusti anordnas Burvik Footgolf Open – en turnering på världstouren över 72 hål på två dagar.

Turneringen spelas på både vår befintliga footgolf-bana, samt på en ny temporär bana på golfens första 9 hål som lagts nu under veckan och tas bort efter helgens turnering.

Startfältet är starkt och innefattar bland annat världsettan Ben Clarke från Storbritannien, och femman på världsrankingen Nico Garcia från Argentina. Bland våra svenska hopp finns SM-vinnarna Edvin Johannesson från Östersund och Pernilla Nordgren från Uppsala, som ska slå spelare från bland annat Italien, Norge och Skåne.

På grund av turneringen så kommer övningsbanan samt övningsfältet vara avstängt mellan 9-15 både lördag och söndag. På fredagen är det inspel så det kommer vara mer footgolfspelare än vanligt på övningsbanan och övningsfältet.

Footgolf är en bra publiksport, då man ser bollarna på långt håll och man kan röra sig fritt på ute banan utan att riskera blir skadad av en boll. Vill man se footgolf i världsklass så är man varmt välkommen ut på banorna i helgen och titta på nära håll.

Hålltider

Lördag:

Runda 1 (Övningsbanan) Startar kl 10 och är klar cirka kl 15

Runda 2 (Golfbanan 1-9) Startar kl 15 och är klar cirka kl 19

Söndag:

Runda 3 (Övningsbanan) Startar kl 9:30 och är klar cirka kl 14:30

Runda 4 (Golfbanan 1-9) Startar kl 14 och är klar cirka kl 18

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng