Bankommittén

Bankommittén i Burvik bildades i november 2009 och har sedan dess arbetat målmedvetet med förslag till skötsel och underhåll, samt med idéer och förslag till utveckling och förbättringar av golfbanan och dess omgivning. Vi planerar långsiktigt, över minst 5 år. Bankommittén består idag av Jonathan Lööf (greenkeeper), Peter Berglund, Ulf Andersson, Michael Lundin och Mats Runsten samt Håkan Persson (ansvarig bankommittén)

Sedan 2010 har förändringar och förbättringar utförts avseende bänkar, bord, papperskorgar, teeskyltar, broar mm, samt ett omfattande arbete med dräneringsåtgärder.

Masterplanen för banan kan du hitta här>> De gröna prickarna på masterplanen betyder att punkten är åtgärdad. De röda prickarna är sådant som är planerat att ske.

Vi har en frivillig arbetsgrupp som träffas måndagar kl 9 för att rensa upp sly,  arbeta med de lokala dräneringsdikena och annat runt banan.

Om du undrar över något som gäller golfbanan kan du ta kontakt med Håkan Persson via mejl (klicka här).

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng