Framtiden ligger hos er unga golfare.
Därför satsar vi i Burvik extra mycket
På just er.

Framtiden för golfen i Sverige ligger självklart hos alla er unga golfare och er uppfattning om och upplevelse av vår anrika idrott.

Det är därför Burvik satsar extra mycket att locka er unga tjejer och killar att prova-på, spela, tävla och till och med andas golf. Engagemang och glädje kommer alltid tillsammans med utveckling, som i sin tur är en följd av lärande och tränande.

Nyheter, Junior:

Knatte/juniorveckor 2020

Så var det dags att planera sommaren för barn eller barnbarn. Vi erbjuder träning för barn från 7 år. Kurserna är måndag till torsdag ( utom vecka 29 då det är måndag, onsdag-fredag) mellan [...]

Burvik Junior Camp 2020

Mellan den 15 – 18 juni kommer vi att ha årets Burvik Junior Camp. Dag 1 kör vi mellan 10.30-15.00, de övriga dagarna börjar vi 9.00 och avslutar kl. 15.00. Oavsett om du är erfaren golfare eller [...]

Medlemsavgift 100:- för alla upp till och med det år man fyller 12 år

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng