In Boende, Gäster, Medlemmar

Golfklubbens vårårsmöte resp Golbolagets årsstämma

Burvik Golf AB styrelse 2024

Under den soligt inbjudande Morsdag avhölls flera möten i vårt klubbhus. Det kunde konstateras att det gångna verksamhetsåret utfallit positivt så de formella förhandlingarna kunde genomföras i god ton och besluten blev som föreslagits och valen följde valberedningarnas förslag.

Dock fick vi möjlighet att avsluta klubbens vårårsmöte med att hylla och fira Claes-Göran ”Classe” Göthesson som nu efter mer än trettio års starka anknytning till Burvik tar sin ände när det gäller styrelsearbetet. Classe som varit med sedan tillkomsten av Burvik i golfvärlden och utvecklandet av samhället lämnar nu sina styrelseuppdrag med ”ålderns rätt”. Mot den bakgrunden var det ett lätt beslut för årsmötet att utnämna Classe till Hedersmedlem i Burviks golfklubb.

Styrelserna för det kommande verksamhetsåret fick följande utseende:

Burvik Golf AB

Ordinarie ledamöter:

Leif Ollerstam, ordförande, Dennis Andersson, Peter Berglund, Anna Breidenskog, Nils Gorton,  Anneli Lundqvist, Mats Runsten och Joakim Thulin

Suppleant: Lennart Martling

Burviks golfklubb

Ordinarie ledamöter:

Leif Ollerstam, ordförande, Anna Breidenskog, Nils Gorton, Mats Runsten och Maria Sköldborg

Suppleanter: Peter Berglund och Bengt-Olov Jansson

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng