In Boende, Damer, Gäster, Medlemmar

Den 2 juni hade vi premiär för DAMERNAS nya tävling ”Slaget om Roslagen”. En lagtävling mellan Burvik GK och Roslagens GK. I ett fantastiskt golfväder spelade 8 damer från vardera klubb poängbogey på Burvik GK. Cupen spelas vartannat år på Burvik GK och Roslagens GK. Det lag som vinner får ta hand om vandringspriset som utgörs av en fin pokal med tävlingens framtagna logga som Cissi Thurlin hjälpt oss att ta fram.

I år lyckades hemmaklubben ta hem priset genom att med sina 6 bästa spelarresultat vinna över Roslagens 6 bästa resultat. Så nu ska vi märka upp pokalen och ställa den på någon fin synlig plats. Utöver lagtävlingen delades det ut individuella priser för de 6 bästa resultaten i följande ordning: Yvonne Stattin, Hannele Westin, som även vann närmast hål (hål 2) samt Elisabeth Gorton alla tre Burvikspelare. Sen var det tre spelare från Roslagen som kom på 4:e, 5:e och 6:e plats och det var  Sonia Nyström, Helen Gunnarsson och Ann Catani.

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng