In Boende, Gäster, Medlemmar

Årets tävling genomfördes även detta år i solsken, men åskan mullrade hotfullt i fjärran. Några regndroppar kom ändå till sist, men då var alla inne. Banan, vilken var i toppskick, fick mycket beröm av deltagarna.

Det blev generellt mycket fina resultat och sponsorernas fantastiska priser delades ut i till glada vinnare.

Första pris, varsin TV från LG Electronics, gick till Susanne Sjöholm och Kristina Hjerppe vilka är medlemmar på Burviks GK. De fick ihop hela 46 poäng.

Tvåa kom ytterligare två hemmaspelare, Birgitta Månsson och Lotta Axelsson, med samma poäng men med högre handikapp. De fick bära hem varsin fin kaffebryggare från Wilfa.

Tredjepristagarna, Anna Hinderson och Marita Grane från Djursholms GK, fick varsitt golfpaket för två personer med övernattning och greenfee på Burviks GK.

Övriga priser från: Engelmanns ost, ICA Knuten i Knutby, Burviks GK, Edblads, Boutique BAMÅ, konstnär Gunilla Runsten, Golfstore, XL bygg. Vi tackar alla sponsorer för det fantastiska prisbordet!

Andra tävlingsmoment med priser var: ”mitt-i-prislistan, 5 Närmast hål (där även ett pris för den som var närmast av alla par 3 hål) och ett pris till Närmast snöret.

Tack alla, inte minst restaurangen, som serverade goda lunchalternativ, startmacka och kaffe samt att kiosken hölls öppen hela tävlingen!

(text Carin Daleke, foton Michael Lundin)

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng