In Boende, Gäster, Medlemmar

Om du inte redan sett det så går det nu bra att anmäla sig till våra tävlingar 2023. Du kommer att hitta många ”gamla” favoriter och även några nyheter, t ex så finns Burvik Ladies Open åter på tävlingsprogrammet. Golfveckan är ett populärt inslag, och i år har vi ändrat en del på upplägget; vi inleder på lördagen den 1/7 med Engelmanns 4-mannascramble med grillbuffé efteråt för alla som är sugna. Tävlingsveckan avslutas sedan med en nyhet på Burvik, Golfplaisirs Resetouren 2023 på onsdagen den 5/7. Anledningen till att vi nu kör lördag-onsdag är bland annat för att anpassa oss till alla arbeten som behöver göras på banan under säsongen, och vi hoppas förstås att veckan blir lika populär som vanligt och att du hittar en eller flera tävlingar som passar dig!

En nyhet för i år är också att vi på samtliga 4-mannascramble har ändrat till max 5 utslag/spelare i laget. När det gäller startavgiften så är den i år 200 kr/spelare.

Precis som tidigare så följs några tävlingar av grillbuffé/middag/quiz i restaurangen. Mer information hittar du under golfrestaurangens flik på hemsidan, och när du anmäler dig till dessa tävlingar får du också en fråga om du vill vara med och mer information om tider och priser.

När du anmäler till på mingolf.se så hittar du viktig information om varje tävling under fliken ”tävlingsinformation”. Läs den, så har du koll på vad som gäller för varje tävling, om  t ex möjlighet att välja annan tee, priser, första starttid osv.

Är du intresserad och sugen på att bli en del av funktionärsgänget som jobbar vid tävlingar? Det kan vara uppdrag som tävlingsledare (utbildning för uppdraget ingår), eller funktionär på våra större tävlingar (t ex starter, forecaddie osv). Hör av dig till info@burvik.se!

Har du frågor kring våra klubbtävlingar är du välkommen att höra av dig till maria.skoldborg@oulook.com .

Nu vässar vi formen inför Premiären den 1 maj!

Hälsningar tävlingskommittén

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng