Moregolf Mastercard erbjuder i samarbete med Svenska Golfförbundet en möjlighet att delbetala din eller familjens årsavgift till golfklubben. Det innebär att du slipper betala hela summan på en gång och delar i stället upp betalningen på sex eller tolv månader- helt utan ränta! Det enda som tillkommer är 29 kronor per månad i delbetalningsavgift.

Bara för dig som är golfare.

MoreGolf MasterCard är betal- och kreditkortet som även fungerar som medlemskort i Svenska Golfförbundet. Och förutom möjligheten att delbetala din årsavgift ingår flera försäkringar såsom HIO-försäkring och reseförsäkring. Dessutom får du unika erbjudanden och poäng på allt du handlar med kortet.

Rabatt på Greenfee
Ett flertal klubbar ger dig rabatt på greenfee om du betalar med Moregolfkortet

Ansök redan idag!

I länken nedan finns två olika ansökningsformulär. Det gröna formuläret är för dig som både ska ansöka om MoreGolf MasterCard och möjlighet att delbetala. Det blå är för dig som redan har kortet och bara vill ansöka om att delbetala. Det enklaste är att du skriver ut, fyller i och skickar in din ansökan, adressen finns i ansökan.

Ansökningar>>

Läs mer om alla fördelar och villkor på moregolf.golf.se>>

För dig som redan har kortet.

Om du har MoreGolf MasterCard och vill delbetala årsavgiften till din golfklubb, så måste din nuvarande köp- och kreditgräns täcka klubbens årsavgift.  Är osäker på din köp-och kreditgräns är du välkommen att ringa Kortservice på 0771-94 94 00.

Fakta om MoreGolf MasterCard.

Med MoreGolf MasterCard kan du göra betalningar och ta ut kontanter. Ord årsavgift 295 kr. Kreditränta f.n. 15,89% (2014-10-07), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 15 000 kr är den effektiva räntan 17,83% och det sammanlagda belopp som ska betalas är 16 339 kr. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 mån och att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag. Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,5 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 150 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tills vidare och ångerrätt gäller. Kreditgivare: EnterCard Sverige AB (org nr 556673-0593) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng