In Boende, Gäster, Medlemmar

Känner du att du vill köra lite avrostning av svingen nu inför säsongen eller kanske rentav fortsätta träna under året? Under fliken Kurser och träning här på hemsidan finner ni information om kurser som Marcus kommer hålla under året.

Avrostningskurser: 3 timmar träning i grupp med syftet att få en bra start på säsongen! Vi går igenom bollträff och riktning med alla klubbor samt grunderna i närspel och puttning. Dessa kurser kommer hållas torsdag 2/5 kl: 17:00 – 20:00 och Söndag 5/5 kl 9:00 – 12:00. Pris: 600:-/person och max 8 deltagare per tillfälle

Måndagsträningarna kör igång den 6 maj. Nytt för i år är att vi inte kommer ha enskild träning för damer utan alla är välkomna på båda passen. Pass 1 kommer hållas kl. 16-17.30 och pass 2 kommer vara mellan kl. 18.30-20. Varje tillfälle kostar 200:-/person och det är max 8 deltagare per tillfälle.

Anmälan både till avrostningskurserna och till måndagsträningarna sker på listan som är uppsatt på anslagstavlan i klubbhuset.

Vill man ta en privatlektion av Marcus så bokar man det via telefon.

Vid frågor eller bokning, kontakta Marcus på 0735367098.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng