In Gäster, Medlemmar

Årets upplaga av Irish Rumbletävlingen avgjordes idag i bra väder även om det var lite småkallt i blåsten när solen var i moln. 21 lag ställde upp, fem fler än förra året, och som vanligt var det några lag som presterade riktigt bra. Scorerna var mellan 61 och 91 poäng och som alltid vid Irish Rumble gäller det att prestera när två eller tre resultat ska räknas.

Några kommer att märka att deras resultat kanske inte är detsamma som de har angett men vi har varit två som kontrollräknat allt manuellt ett antal gånger så vi tror vi har rätt. Denna spelform finns nämligen inte med i GITsystemet för automatisk´beräkning och någon resultatlista kommer därför inte att finnas i Min golf.

Tre lag får pris som finns att hämta i shopen.

  1. Lag Bredin/Thurlin                          91 poäng
  2. Eriksson/Petterssonx2/Claesson  86 poäng
  3. Hellberg/Söderström                       84 poäng

Vi säger ett stort grattis till pristagarna och hoppas att ni ställer upp igen på nästa tävling, flaggtävlingen på nationaldagen den 6 juni.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng