In Boende, Damer, Gäster, Medlemmar

Den 28 september hade vi årets sista damgolf. I fantastiskt golfväder spelade vi 18 hål med tre klubbor+putter. För flera av oss  blev det en överraskning att man kunde klara sig så bra med så få klubbor. Andra hade det jobbigare och saknade en och annan klubba. 

Vinnare dagens tävling Elisabeth Lindgren med 72 slag netto hade då inga problem med klubbval. 

Bäst ut vann Marianne Nordendahl med 18 poäng och 

Bäst in spelade Gunnel Söderström med 17 poäng. 

Närmast hål på hål 2 kom Yvonne Stattin och hon var så pricksäker så hon var närmast även på hål 8. På hål 14 var Anna-Lena Norling närmast. 

Under kvällen uppmärksammade vi även den som gjort flest Birdies. I år var det Kerstin Stagner som med sina 16 dominerade den tävlingen.

Den som deltagit i flest onsdagstävlingar får ett vandringspris som går under namnet Flitiga Lisa, i år gick det till Anna-Lena Norling. 

Eclecticen, bästa score över hela säsongen, vanns av Gunnel Söderström.
Vi uppmärksammade också Eva Ledéus som gjorde en HIO under en av våra tävlingar i år.

Damkommitens ”flitiga Lisor” avtackades i samband med att dom nu avgår. Yvonne Stattin och Eva Ledeus lämnar nu över ansvaret till Catharina Tavakolinia och Anna Breidenskog. Till sin hjälp har dom Anna-Lena Norling och Kerstin Lardner som fortsätter att bistå i arbetet för kommande säsong. 

Alla närvarande fick svara på enkät som kommer ligga till grund för hur vi fortsätter jobba nästa år. Mer information kommer.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng