In Damer

Idag spelade alla damer från orange. Vi var många som tyckte det var kul att spela banan från ett helt nytt avstånd. Dock lite svårt ändå för många. En som inte hade några problem att spela från orange var Anna-Lena Norling som vann stort med 61 netto. Sen var det ett hopp till 2:an Gunnel Söderström som hade 67 netto tätt följd av 3:an Catharina Tavakolinia på 68. Två damer med 69 men Hannele Westin vann över Elisabeth Svensk med lägre handicap och knep 4:e platsen.
Närmast hål på 5:an var Elisabeth Svensk som även gjorde birdie där. Det regnade fåglar på Catharina Tavakolinia på sista nio hålen. Birdie noterades på hål 11, 12 och 15.
Nästa vecka kör vi vanlig slaggolf utan tema. Önskemål om partävling framfördes så vi bestämde att det blir en tvåmanna scramble, men vi återkommer med datum för denna. Hoppas många av er vill vara med.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng