In Damer

Den 20 september spelade damerna sin sista tävling för den här säsongen. 10 damer kände sig manade att spela lagtävlingen ”Gula bollen”. Vi var tre lag som spelade varav endast två lag lyckades hålla gula bollen i spel alla 18 hål. Av de två lag som klarade av att behålla bollen under hela rundan klarade lag Astrid sig bäst. Vinnande lag bestod lagkapten, Astrid Rehnberg, Eva Bodin och Gunnel Söderström. Dom lyckades spela ihop 33 poäng på gula bollens score (som baserades på att var och en turades om att bidra med sin score i tur och ordning). Laget fick varsin vattenflaska i pris. Utöver lagtävling prisades även den av spelarna som lyckats bäst med sin individuella score. Inte oväntat var det stabila Gunnel Söderström som kammade hem priset med sina 34 poäng. Hon förärades ett presentkort på 300 kr i shopen.  Vi tävlade även om närmast hål på 2:an.  Endast en dam lyckades pricka green och det var Yvonne Stattin. Hon vann en liten flaska bubbel för den bedriften.

Eftersom det var säsongsavslutning redovisades även antalet birdies från ”birdieträdet”. Vi kunde alla konstatera att det var betydligt färre birdies i år då kravet är att den ska göras på någon av Burviks arrangerade singeltävlingar och finnas registrerad på mingolf.se

Den som gjort flest i år var Catharina Tavakolinia med 4 st. Endast 7 damer har noterat birdies i trädet under säsongen, om det beror på att det varit svårt att få till birdie på tävling eller om många damer inte känner till vår ”Birdiejakt” är oklart. I år var priset en fin Birdietavla målad och skänkt av Gunilla Runsten samt ett presentkort på 200 kr i shopen.

Vi fortsätter även nästa år att spela Solheim cup mot Roslagen. För att säkerställa deltagandet kommer vi lägga upp tävlingarna i mingolf.se så snart datum är klara. Ni kan då var och en av er som vill vara med och tävla anmäla er direkt. Vi kommer tillåta ”överanmälan” för att på så vis säkerställa full uppställning och bjuda Roslagens damer på motstånd. Catharina Tavakolinia kommer ta över ansvaret för att få ihop ett lag inför kommande säsong.

Vi kommer också upprepa succén från föregående år med Ladies Open som inte bara lockade damer från Burvik utan även många spelare från andra klubbar. Datum är ej fastställt.

Tack för den här säsongen. Vi ses till våren!

Anna Breidenskog, Catharina Tavakolinia och Anna-Lena Norling

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng