Burvik Team Challenge 2016

För ett par år sedan var vi några på Burvik som bestämde oss att göra en annorlunda golftävling där vi, förutom själva tävlandet, fokuserar på umgänge och att ha skoj.

BTC är en lagtävling där man spelar i par (Shamble och Bästboll) där alla resultat räknas samman. Från början var det 6 spelare i ett lag men nu har vi reducerat det till 4 spelare. Kanonstart kommer att tillämpas båda dagarna.

Förutom själva golftävlingen så har vi en hel del sido-tävlingar såsom Närmast hål, Längsta drive, Närmast snöret och en Quiz.

Denna omtyckta tävling blir av även i år. Så boka upp fredagen den 29 juli och lördagen den 30 juli.

Ta tillfället i akt att roa dig själv och dina golfkompisar under 2 dagars fullspäckade och välorganiserade golfdagar. I paketet ingår: lagtävling, partävlingar, sidotävlingar, frågesport och förfriskningar längs banan.

På fredagskvällen anordnas stor middag med musik och underhållning av levande musikanter, vilka spelar upp till dans efter middagen. På lördagseftermiddagen ingår gemensam lunch, vid vilken prisutdelning sker och Årets Burvik Team Champions koras.

Anmälningsavgift blir 4 200 kr/4‐mannalag (greenfee för två dagars spel, tävlingsavgift samt lunch på lördagen). I avgiften ingår inte middagen på fredagskvällen.

Anmälan till middagen sker separat. Vill ni ha övernattning i våra hyrstugor, tillkommer även detta.

Anmälan av lagen kommer att ske via GIT senare fram mot sommaren, men vi vore tacksamma om du redan nu eller snart kunde meddela att du är intresserad av att anmäla ett eller flera lag. Detta för att få en indikation på hur stort intresset kan bli.

[]
1 Step 1
FörnamnKontaktperson
EfternamnKontaktperson
Lagnamn
Mobilnrtill kontaktperson
Tillägg för beställning av middag/boende
Kommentarövriga önskemål
0 /
Previous
Next
powered by FormCraft

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng