In Gäster

Burvik Open spelades i fantastiskt sommarväder under helgen 24-25 juli. Startfältet var stort med 126 spelare i resultatlistan.

Vinnare på utmärkta 136 slag och hela sex slags marginal till tvåan är Gabriel Spetz från Stockholms golfklubb. Stort grattis till Gabriel!

Bäste amatör är Simon Dawidson från Wäsby golfklubb på 142 slag och tillika tvåa efter Gabriel.

Gabriel lovordade banans kondition och greener, trots den torra och varma sommaren. Många spelare sa också att de alltid tycker det är roligt att komma till Burvik.

Extra roligt att Burviks egen extratränare Marcus Segerström spelade så bra att han hade två slags ledning efter första varvet. Marcus håller varje måndag gruppträning med en stor mängd burviksmedlemmar och är omåttligt populär. Inte konstigt då att många medlemmar följde Marcus på banan.

En av förutsättningarna för att tävlingen kunnat spelas är vår sponsor Rydqvist Golv, som i flera år stöttat Burvik Open och därmed starkt bidragit till att tävlingen är en sådan succé.

Vi ser redan fram emot nästa år, då Burvik firar 30 år, med en ny härlig Burvik Open.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng