In Boende, Gäster, Medlemmar

Burvik Junior Camp är ett golfläger för de lite äldre barnen. Dom tränar mellan 9-15 måndag till torsdag under midsommarveckan.
Detta år var inget undantag. 7 entusiastiska barn kämpade på i det varma vädret. Några fick under onsdagens puttpass nog av värmen och tog sig en svalkande dusch i sprinklersystemet på 3-hålsbanan.
Som tradition avslutade vi veckan med 2 tävlingar. För de barn som klarat det gröna kortet heter tävlingen Jakten på guldpeggen. Det är en 9-håls poängbogey tävling och vinnare i år blev Fabian Berglund på fina 21 poäng. Fabian började veckan på hcp 46,8 och åkte hem till Skåne med hcp 38,0.

För de barn som ännu kämpar för att få sitt gröna kort så spelas Silversvingen. Den tävlingen går på vår 3-hålsbanan, där barnen spelar 3 varv. Och även här är det poängbogey som gäller.
Vinnare av silversvingen blev i år Alma Wingh som fick ihop fina 15 poäng och som tog ett stort steg i rätt riktning för att få det gröna kortet.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng