In Boende, Gäster, Medlemmar

Banchefen och handicapansvarig hade banvandring med några vikingar till medlemmar den 6 oktober; det spöregnade, blåste och var ganska kallt. Jonte pekade på hur greenerna ser ut just nu, de olika grässorterna vi har och hur dessa påverkas av svampangrepp. Bara det faktum att snömögel inte har ett dugg med snö att göra är ju intressant att veta. Jonte visade hur man på tio sekunder lagar ett nedslagsmärke med en peg, utan att skada green. Jonte bad också medlemmarna att vara lite mer noggranna med krattningen i bunkrarna, att låta hela krattan ligga i bunkern (då slipper banpersonalen lägga dyrbar klipptid på att flytta krattor från gräset) samt att kratta in sanden mot centrum av bunkern, då slipper vi ha bunkrar som är hårda som Berlinmuren. Jocke kom med spelförbättrande tips om hur man taktiskt kan resonera vid ospelbar boll och från pliktområden.

Detta var årets sista banvandring, men Jonte och Jocke har lovat att köra fyra sådana här turer under nästa år. De kommer att läggas ut på MinGolf, håll utkik efter dessa där.

     

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng