In Boende, Gäster, Medlemmar

Lördagen den 10 juni, under Burvik Ladies Open, gjorde Catharina Tavakolinia sitt livs andra HIO. (Den första kom för bara någon månad sedan på en tävling i Spanien). Det var den första HIOn på Burvik i år och den kom på hål nummer 2. Catharina som firade med champagne med sina medspelare på terassen vid klubbhuset sa att det var ett perfekt slag och att hon trodde att hon skulle få notera sitt slag som närmast hål på tävlingen. Men att den gått i var en rolig överraskning.

Två dagar senare var det dags för HIO nummer 2. Denna gång var det Elisabeth Gorton som på hål 8 slog en fin järn6a rakt i kopp.  Maken Nils, som var med, hade skämtsamt sagt att nu blir det Hole in One. Och tänk så rätt han hade. Detta var Elisabeths första HIO och hon skall fira den med lite bubbligt på fredag.

Grattis tjejer till era HIOs!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng