Burvik Pair Open 2024

Publicerat: 2024-07-22 12:00

Den 19-20 juli spelades Burvik Pair Open (BPO). Tävlingen spelades i 2-manna lag. Dag 1 spelade man bästboll och dag 2 spelade man shamble (en spelform som är en blandning av scramble och bästboll).

Förutom separata golftävlingar båda dagarna räknar man även ihop totalen av båda dagarna. I år ställde hela 60 lag (120 spelare) upp i tävlingen.

Dag 1 spelades som sagt bästboll och det var fina resultat.
Vinnare blev Jan och Yvonne Stattin på 45 poäng. På andra plats kom Maria Sköldborg och Joakim Thulin på 44 poäng. Och på tredje plats kom Anders och Merja Grunwald på 43 poäng.

På kvällen avnjöt man mat och underhållning på klubben.

Dag 2 spelade man shamble.
Här blev vinnande lag Anders och Jaana Lindblom på 77 poäng. På andra plats kom Micke och Helena Melander på 74 poäng. Samma resultat men med lite högre handicap hade paret som kom på tredjeplats och det var Anders och Merja Grunwald.

När totalen räknats samman så stod det klart att vinnande par var Yvonne och Janne Stattin (Janne är grundaren till denna tävling) på 117 poäng. På andra plats kom Anders och Merja Grunwald som hade samma resultat som Stattins men lite högre handicap.
På tredje plats kom Anders och Jaana Lindblom på 115 poäng.

Grattis till alla pristagare!

För hela resultatlistan, klicka här.