In Gäster, Medlemmar
Ett historiskt första KM i footgolf på Burvik avgjordes idag.
I strålande sol och uppfriskande vind spelades 36 hål.
14 deltagare. 5 klasser.
Dam?Yasmine Hollsten
Herr ? Joacim Mårtensson
Dam 55+?Irene Mårtensson
Herr 55+? Michael Lundin
Under 16 ? Walter Wingh
Joacim Mårtensson spelade imponerande -33 på de två rundorna. Joacim är från Alunda och tog brons i årets SM i footgolf som spelades i Laholm. Han har spelat footgolf och fotbollsgolf från 2013. En av de första att bli årskortsinnehavare i våras. Nicklas Karlsson kom 2’a på -24 och Markus Thurlin sparkade till sig en 3’e plats efter bra sista runda.
Michael Lundin var riktigt nöjd att vinna Herr 55+ genom att slå Olle Thurlin och Jan Stattin.
Micke spelade sin tredje runda någonsin och fick lite mersmak så Burvik Footgolf Open får nog ytterligare en kvalitetspelare nu.
Yasmine Hollsten också från Alunda har en formkurva som pekar spikrakt uppåt. En vinst idag här och hon vann en tävling igår i Södertälje. Under detta år har Yasmine utvecklat sitt spel och utmanar de damer som annars dominerat sporten. Irene Mårtensson ledde dagens tävling efter första rundan men fick nöja sig med en 2’a plats idag i damklassen. Irene vann dock klassen Dam 55+ så det blev ju ett guld iallafall. Cecilia Thurlin hade problem med puttandet idag och slutade 3’a.
Nu ser vi fram emot nästa tävling som är Burvik Footgolf Open. Spelas över 72 hål den 3-4 oktober. Alla är välkomna att delta, både nybörjare och rutinerade.

Segrarna i dam- och herrklassen

Segrarinnan i damer 55+

Vinnaren i gubbklassen

Vår kommande storstjärna Walter

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng