In Gäster, Medlemmar

Årets upplaga av juniortävlingen JMI lockade fullt startfält 84 spelare, 24 tjejer och 60 killar, och nästan lika många till var anmälda men fick inte plats i det begränsade startfältet. Alla spelade 36 hål, pojkar från vitt och tjejer från blå tee. Första start var 07.00 och sista spelaren kom i mål 20.15, en lång dag på golfbanan.

I flickklassen var vi tvungna att ta till särspel för att skilja mellan Amanda Gyllner, Gävle GK och Filippa Jansson Torslanda GK som båda hade 149 slag, 5 över par efter de 36 hålen. Särspel spelades på hål 1 där Amanda gjorde par och Filippa bogey, segern till Gävle alltså.

I pojklassen vann David Romlin Säters GK som gick ett under par, tvåan William Lithander, Roslagens GK ett slag sämre, par alltså, men han hade helgens bästa runda på 68 slag på runda 2.

Vi fick mycket beröm för vår bana och många sa att de återkommer nästa år. Flera av pojkarna återkommer redan till helgen och deltar i Burvik Open.

 

Söndagen den 26 juli och måndagen den 27 går Burvik Open av stapeln. Pga av coronapandemin blir det varken ProAm eller Haren Open i år. I dags läget är 124 spelare anmälda, ett riktigt bra startfält.

Som i juniortävlingen är publik inte tillåten så det är förbjudet att följa spelarna på banan, så vi får stå på vägarna runt omkring i området och runt klubbhuset för att se dem spela. De spelar 18 hål varje dag.

 

Årets KM avgörs 8 och 9 augusti. Som förra året har vi både ett scratchKM, utan handicap, och ett handicapKM. HandicapKM spelas på söndagen. Man kan vara med i båda men måste göra två anmälningar i Min golf. Då räknas söndagsrundan i båda tävlingarna. Man kan både vara med i herr resp damKM som i de olika åldersklasserna, anges vid anmälan.

I herr- och damklassen är det slagspel, vi måste håla ut, medan i åldersklasserna är det slaggolf. Herrar, utom H-75, spelar från gul tee, H-75 och damer från röd. Alla klasser utom H-75, som spelar 18 hål på söndagen, spelar 36 hål.

Så se nu till att anmäla er!!

 

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng