In Boende, Gäster, Medlemmar

Så var årets Burvik Junior Camp till ända. I 3 dagar var det 11 ungdomar som tränade mellan 9-15 varje dag för att sedan den fjärde dagen avsluta med tävling.

I år hade vi nytt deltagarrekord (10 ungdomar) i Jakten på Guldpeggen, tävlingen som är för de som tagit det gröna kortet och där med spelar 9 hål på stora banan.
Vinnaren tog sitt gröna kort så sent som på måndagen och spelade där med sin första tävling. Med 27 poäng så vann Stellan Alstermark tävlingen. På andra plats kom Wilmer Andersson på 23 poäng, trea kom (förra årets vinnare) Fabian Berglund på 22 poäng och på fjärde plats kom Elvin Breidenskog på 21 poäng.

Slaget om silversvingen spelas också över 9 hål, men på 3-hålsbana. Denna tävling är för de som inte klarat sitt gröna kort ännu. Den tävlingen vanns av Keyla Kangasvieri.

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng