In Gäster, Medlemmar

Årets tredje  sista tävling avgjordes i dag i byiga vindar och regn som kom över oss mitt på dagen. De som hade förmånen att starta tidigt, typ 7.20, slapp regnet men fick å andra sidan inte mycket till sovmorgon. Hela 24 lag, 96 deltagare ställde upp och det var Irish Rumble som gällde. Spelformen där det avgörs framför allt från hål 13 till 18 då alla i laget måste prestera..

De fem bästa lagen får pris som finns att hämta i receptionen hos Uffe och Sara.

Vinnare med 96 poäng blev Lag Grunwald/Lundin med Merja och Anders Grunwald och Leena Autere-Lundin och Micke Lundin. ” Vi spelade riktigt bra och hade 2:or, 3:or och 4:or på alla hål utom det sista då det slank med en 1 poängare bland de 4 resultaten. Alla bidrog, tjejerna satte var sitt par på hål där de hade dubbelslag, alltså 2 x 4 poäng. Anders gjorde 2 birdies och Micke höll i spelet under hela rundan.”

Andra plats; med 91 poäng:
Yvonne Stattin
Eva Ledéus
Jenny Stensvik
Karin Lundeborg

Tredje plats på 87 poäng och lägre handicap:
Jan Runnhagen
Christer Kinnunen
Gang Liu
John Tuneld

Fyra också med 87 poäng:

Anders Falkenstrand
Charlotte Falkenstrand
Christina Martling
Lennart Martling

Femma med 84 poäng:
Crister Bork
Carina Occasus
Peter Kruger
Jonte Bubba Löf

Hela resultatlistan finns nedan och kommer även att sättas upp på anslagstavlan vid receptionen.

rumble2020

Vi gratulerar alla vinnare och hälsar er välkomna till nästa tävling, Krögargolfen, som avgörs nästa lördag den 19 september.

 

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng