Susi har i dagarna lagt upp en del evenemang som kommer att ske på restaurangen under hösten/vinter.
Bartömning 22/10 18:00
Lördagen den 22/10 är det bartömning på restaurangen, rabatterade priser på all dryck utlovas.
För som vill äta kommer det att finnas en höstgryta för 150: – per person.
Vänligen anmäl er, samt eventuellt specialkost, till restaurangen@burvik.se senast onsdagen 19/10.
Ni måste endast om ni vill äta, annars ör det öppet hus!
Annorlunda vinprovning 26/11 klockan 18:00
Lördagen den 26/11 klockan 18:00 kommer jag att gå igenom grunderna mellan mat och vin i kombination. Vad händer med vinet om man tillför olika smaker/råvaror? Efter provningen serveras panerad kyckling med en söt ärtsås och rostad potatis.
Pris per person 495: – exklusive dryck till maten.
Vänligen anmäl er, samt eventuell specialkost, till restaurangen@burvik.se senast måndagen den 21/11
Julbord 9 & 10 december från klockan 18:00
Fredagen den 9/12 och lördagen den 10/12 dukar vi upp ett “hemmagjort” julbord. Klassiska rätter och ett godisbord.
Pris per person 550: – inklusive kaffe men exklusive övrig dryck.
Vänligen anmäl er restaurangen@burvik.se senast torsdagen den 2/12. Uppge även vilken av kvällarna du/ni vill komma samt eventuell specialkost.