In Gäster, Medlemmar

Även om vi just nu har en fantastisk vinter är det inte så himla långt tills vi förhoppningsvis kan börja spela golf igen. Inför den kommande säsongen kommer några förändringar att ske på banan. Det tvärgående diket på hål 6, som knappast var ett händer när vattnet var borta, har t ex  åtgärdats. Det har nu grävts ut ordentligt så det blir att tänka till när diket ska passeras i fortsättningen. De massor som grävts ut har lagts upp på vänster sida bakom diket och kommer att kompletteras med med några nyplanterade träd.

I samband med det röjningsarbete som vi håller på med  under vintern tar vi ned en hel del träd. Dessa finns nu i ca 1,5 meters längder och är då naturligtvis okluvna. Om ni vill ha ett lass kan vi köra ut det till er till en kostnad av 100 kr lasset, ca 1/3 kubikmeter. Hör av er till Janne Stattin jan.stattin@live.se eller Micke Lundin miclun55@gmail.com om ni är intresserade.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng