In Boende, Gäster, Medlemmar

Försäljningen av Tomter, hus och Golf i paket har gått så bra på Enens Väg att vi nu startar byggnationen av ytterligare hus på Enens Väg samtidigt som vi påbörjar anläggandet av
fortsättningen på Enens väg och på så sätt får fram ytterligare 10 tomter centralt i Burvik, flera med utsikt över golfbana.

Vi fortsätter försäljningen av våra Tomt, Hus och Golf i paket anpassade för Burvik. D.v.s. hög standard till lokalt förankrad prissättning.
På Enens Väg 7 har vi nu sökt byggnadslov för ett hus med permanentstandard på 90 m2 (2 – 3 sovrum, stort kök och vardagsrum, wc/dusch/tvätt samt en sidobyggnad på 30 m2 som kan inredas som gästhus med 1-2 sovrum, wc/dusch och/eller förråd. Huset kommer att ha utsikt över golfbanan i söder.

Huset har en mycket hög standard så här kan man bo året runt eller ha en mycket bekvämt fritidsboende nära till golfbanan, klubbhuset och naturen. Som alla andra hus i Burvik ansluts den till områdets egna vatten- och avloppsnät för året runt boende.
Ett mycket praktiskt boende för er som är 2-3 hemmaboende men som gärna har barn, barn barn och gäster hos er.
Vi hoppas att vår utveckling på Enens Väg på sikt skall tillföra golfklubben ytterligare ca 20 – 25 golfspelande boende här i Burvik.

Vill man själv välja hustyp, byggsätt och byggstart kan varmt rekommenderas den högt belägna tomten på Ormvråkens Väg 6. En hörntomt där man har sol från morgon till kväll. Ett
tillfälle för den som vill ha en tomt utöver det vanliga med möjlighet till att bygga sitt eget drömhus.
Byggrätten är 160 m2 byggarea samt 50 m2 byggarea för sidobyggnad.
byggarea för sidobyggnad.

För mer info kontakta Classe Göthesson, Burvik Tomt 0174-43400
tomtbolaget@burvik.se

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng