In Gäster, Medlemmar

I strålande solsken spelades årets upplaga av Burvik Open. Rekordmånga deltagare, 143 st,  från stora delar av Sverige deltog och klassen på spelarna var riktigt bra. T ex Anton Karlsson från Upsala GK kom  direkt från spel på Europatouren i Österrike.

Arbetet med banan hade intensifierats de sista dagarna inför tävlingen och klipparna kördes ut riktigt tidigt på söndagsmorgonen för att vi skulle kunna erbjuda en så fin bana som möjligt.

De första spelarna gick ut 7.40 på morgonen och den sista bollen 14.50 så det blev en lång dag för alla deltagare och funktionärer.

Söndagen bjöd på en hel del blåst och hårda greener så banan var inte lättspelad då endast 4 spelare gick under par, Anton bäst på 69.

Måndagens bana var lite mjukare efter regnet på tidiga morgonen och resultaten blev bättre, 11 spelare under par, med två 68 som bästa resultat, Simon Björkén från Hudiksvall och Hugo Rönnberg Bro-Bålsta.  Anton började lite trevande på måndagen men avslutade strålande med 3 birdies sista 4 hålen. Efter en knapp missad birdieputt på 18:e landande han på 140 slag, samma som Simon Björkén och det gick till särspel

Båda gjorde par på 1:an efter lite tveksamma utslag så det hela avgjordes på hål 3 där Simon slog utslaget i vattnet medan Anton prickade fairway. Simons inspel blev långt, flaggan stod kort, medan Anton med lite tur klarade vattnet precis och hade ett slag från  slänten. Simons putt blev kort, Anton fick upp bollen på foregreen och 2-puttar därifrån för bogey medan Simon missar sin bogeyputt och matchen är avgjord Anton vann.

Vi tror att det allra flesta var nöjda och många lovade att återkomma nästa år.

Tack till alla deltagare och funktionärer för en riktigt bra tävling.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng