In Gäster, Medlemmar

Burvik hade klätt om till grönt dagen till ära när VW Masters kom till Burvik som en av de 50 spelplatser tävlingen går på runt om i Sverige. Dagen började med efterlängtat regn men som avtog ganska snart efter start så att vi fick en riktigt fin dag på vackra Burvik. Härligt med en tävling där arrangören verkligen satsat med reklamskyltar, flaggor, startkit och fina priser mm. Tack Volkswagen och Norrbil för det. Vi hoppas verkligen att ni kommer tillbaka nästa år.

Vi spelade i två lika stora handicapklasser där vinnaren i båda gick till sverigefinalen på Ekerum i september. I A-klassen vannn Björn Wiberg med 68 slag netto och i B-klassen Anders Söderström med 72 slag netto. Björn Arnell och Torbjörn Liiv blev tvåor och Peter Berglund och Irene Liiv blev treor. Grattis till er alla och  till segrarna önskar vi lycka till och se till att försvar Burviks färger i finalen.

Segrarna Björn Wiberg och Anders Sundström

Tvåorna Björn Arnell och Torbjörn Liiv

Treorna Irene Liiv och Peter Berglund

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng