In Medlemmar

Upplands Golfförbund firade sitt 40 årsjubileum med att anordna jubileumstävlingar på alla banor i Uppland. I Burvik mötte 14 lag upp i 2-manna bästboll i det ihållande regnet. Trots vädret var stämningen god som vanligt i Burvik.

Tävlingen vanns av Peter Mattsson och Örjan Peterson på fantastiska resultatet 61 slag netto. De får representera Burvik i finalspelet  på Åland i början av september som var förstapriset. Nyckeln till framgången var att de verkligen kompletterade varandra, gjorde den ene en 10 gjorde kompisen birdie, precis så ska bästboll spelas. Tvåa blev Olle Thurlin och Roger Bredin med 64 slag netto och trea Crister Boork och Lars Muhrén med 69 slag.

Nåsta söndag spelar vi årets , enligt mig, roligaste singeltävling, Andra Serven, en 1-manna scramble, alltså 2 chanser på varje slag. Vi går ut i 2-bollar för att det inte ska ta för lång tid. Anmäl er direkt så ses vi på söndag.

På nationaldagen spelar vi som alltid Flaggolfen, visst ska vi bli över 100 deltagare i år också? Så in på Min Golf och anmäl er.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng