In Gäster, Medlemmar

Nu är tävlingskalendern för 2018 uppdaterad och finns under Spela golf/Tävlingar på hemsidan. Det kan ev tillkomma ytterligare någon tävling.

Jämfört med förra året har vi bytt ut två tävlingar där intresset inte var så stort och ersätt dem två nya spelformer. Andra serven, en 1-manna scramble, man får två försök på varje slag samt matchspelsserie över en helg, golf sixies.

Sen har vi bytt ut en scramble i Golfveckan mot en 6-6-5-1 tävling, 4-mannalag där man spelar poängbogey där det bästa resultatet räknas på den 6 första hålen, de två bästa på följande 6, de tre bästa på följande 5 samt allas resultat på sista hålet.

För att kunna genomföra alla dessa tävlingar behöver vi tävlingsledare. Vad det innebär att vara tävlingsledare framgår nedan. Gå igenom tävlingarna och meddela kansliet, info@burvik.se vilken du kan tänka dig att ställa upp på. Kom gärna överens med en kompis då man behöver vara två stycken.

 

 

Tävlingsledning ansvarar för följande

  • Lottning/Bollindelning om inte annat överenskommits
  • Information avseende regler och ev lättnader avseende dagen spel (tävlingens spelregler och ev lättnader bör skriftligen bifogas Scorkortet
  • Se till att ta fram tävlingsinformation, regler för aktuell tävlingsform
  • Utdelning av Scorekort och tävlingsinformation till tävlingsdeltagare
  • Betalning av startavgifter/greenfee tillsammans med kansliet.
  • Inmatning av Scorekort tillsammans med kansliet
  • Ta beslut avseende avbrytande/återupptagande av spel vid ev. åska

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng