In Gäster, Medlemmar

Sunbirdie Classics

Segrarna Peter Nässén och Örjan Lindström flankerade av Kristina och Björn Backteman, våra Sunbirdievärdar från Burvik

Sunbirdies sista tävling av 5 för året, Sunbirdie Classics, avgjordes idag på Burvik. Tävlingen började med strålande solsken och avslutades i strilande regn. 32 stycken par hade anmälts sig till denna 2-manna scramble med riktigt fina resepriser till de allra bästa. Me sdtrålande 57,7 slag netto vann Peter Nässén och Örjan Lindström, 8 birdies, inga bogeys och bra komplimenterande spel var segerreceptet. De spelade även denna tävling förra året och när de såg att den skulle spelas på Burvik i år var de inte sena att anmäla sig. Ett stort grattis till 2 veckors longstay i Italien med Sunbirdie.

Tvåor blev Andreas Källström och Rickard Hammar på 58,5 slag netto och treor Britt-Marie och Yves Rundgren med 58,7 slag.

Grattis alla segrare och ett stort tack till Sunbirdie för detta arrangemang.

Burviksparet

Vår alldeles egna traditionella partävling Burviksparet avgjordes den 18 augusti med 34 st spelande par, gifta eller sambos. Tävlingsformen var greensome, som vanligt en bra spelform för att kolla om relationen fungerar.

Vinnare med fantastiska 62 slag netto blev Berit och Gunnar Nordén, tvåor Lotta och Leif Axelsson med 65 slag och tror Gunnel och Anders Söderström på 67 slag. Prisutdelningen hölls på middagen i restaurangen i vanlig ordning.

Ett stort grattis till vinnarna och till Städbutiken i Uppsala som stod för dagens priser.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng