In Damer, Medlemmar
Burvik har 11 st lag med i Upplands golfförbunds olika serier. Här kommer ett rapport om läget just nu där 50-lagen spelat en omgång och de övriga 2. Totalt spelas 4 omgångar under säsongen.
Damer 50
Spelar i div 1, kom 6:a i första omgången.
Herrar 50
Spelar i div 3, kom 4 i första omgången.
Damer 60 lag 1
Spelar i div 1, efter 2 omgångar ligger de på 7 plats.
Damer 60 lag 2
Spelar i div 3. Spelade andra omgången på Uppsala GK, banan var fin men blåsten gjorde den svårspelad. Men det blev en fjärdeplacering  som även är deras placering efter 2 omgångar.
Herrar 60 lag 1
Spelar i div 2, kom 9 i den andra omgången och ligger 5:a totalt.
Herrar 60 lag 2
Spelar i div 3. Sjukdomsfall natten före andra omgången gjorde att det bara kom tre spelare till start på Väddö GK. Men de bet ihop och kom 3:a, ligger även trea totalt.
Damer 70
Spelar i div 2. Fick tyvärr inte ihop lag till andra omgången, ligger 8:a efter 2.
Herrar 70 lag 1
Spelar i div 3. Har inlett strålande med 2 raka segrar och leder så klart även totalt.
Herrar 70 lag 2
Spelar i div 4. Precis som lag ett har de vunnit båda omgångarna, senast på Hallstavik där en kall morgon inledde dagen men senare värmde både spelet och vädret. Leder naturligtvis även sin serie med inte mindre än 30 slag!!!
Herrar 75 lag 1
Spelar i div 2. Den andra omgången spelades på ett blåsigt Vassunda men efter en individuell andra placering blev det en tredje placering, samma placering totalt.
Herrar 75 lag 2
Spelar i div 3. Ligger 8:a efter en 4:e och en åttonde placering.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng