In Gäster, Medlemmar

Årets seriespel är nu avslutat och nedan följer en uppdatering om hur de olika lagen skött sig:

Damer 50

För tredje säsongen har Burviks D50-lag spelat i division 1. I årets 4 omgångar har vi kämpat och gjort vad vi kunnat mot övermäktigt motstånd, och hamnade sist i tabellen. Det innebär troligen att vi nästa år återfinns i div 2, och får ta nya tag för att klättra i serierna. Vi som spelat i år är Carina Eriksson, Helena Melander, Carina Occasus, Anneli Kjellberg, Carita Rundquist och Maria Sköldborg.

Damer 60, lag 1

Burviks lag D 60, division 2, har inte haft någon stor succé tyvärr, utan slutar som 5:a på 833 slag. Det betyder att vi är kvar i den divisionen 2019.

Laget har bestått av Anita Jenssen, Anitha Lund, Agneta Thurlin, Kristina Hjerppe, Merja Grunwald och Yvonne Stattin, tillika lagledare.

Alla har kämpat i blåst, regn (faktiskt!) och solsken. Vi har träffat trevliga motspelare och ser fram emot nästa säsong.

Damer 60 lag 2

Vi har legat 3:a hela tiden i div 3 och vi har spelat jämnt i alla fall de sista gångerna och vann den sista omgången
Roligt har det varit och ser fram emot nästa säsong. Vi som spelat var Lena Fritjiofsson, Leena Autere-Lundin Anna-Lena Norling och Astrid Rehnberg.

Damer 70

Hamnade på 7:e plats i div 2 och blir kvar där även nästa år.

Herrar  50

Blev 4:a i div 3 och får spela där även nästa år.

Herrar 60 lag 1

Vi har varit bland de 4 bästa varje omgång och hamnade även 4 till slut i div 2. Stabila insatser av lagets medlemmar Crister Boork, Lars Muhrén, Rioger Bredin, Bengt Rehnberg, Arne Norling och Micke Lundin. Nästa år blir det en attack mot div 1.

Herrar 60 lag 2

Vi kom näst sist i div 2 och åker ner till div 3 där det är bättre banor?! Deltagare har varit Christer Hansson, Wallo Anttalainen, Thomas Engelman, Veijo Hjerpe och Erik Askfors.

Herrar 70 lag 1

Burvik H70 lag 1 vann även den sista deltävlingen i årets seriespel. Vi vann därför serien med 31 slag före tvåan. Olle Thurlin vann nästan varje deltävling.
Nästa år spelar vi i div 1 och vi kommer att ha en ganska god chans även där, med tanke på att några starka spelare då passerar ålderstrecket för att få vara med i H70.

Herrar 70 lag 2

Hamnade på plats 4 i div 3 och  blir kvar där nästa säsong.

Herrar 75 lag 1

Kom 10:a i div 1 och åker nu ner i 2:an.

Herrar 75 lag 2

Sista omgången som spelades på Roslagens golfklubb resulterade i att vårt lag äntligen kunde lämna sista platsen som vi parkerat på alltsedan seriepremiären. Vi råkade då ut för det famösa att vi saknade ett komplett lag och fick finna oss i ett mindre smickrande resultat. Sedan dess har vi kämpat för att komma ikapp vilket vi också nu lyckades med. Så vi blir kvar i div 3 även nästa år.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng