In Boende, Gäster, Junior, Medlemmar

ICA Knutens 2-manna scramble kunde inte avgjorts på ett mer dramatiskt sätt då tävlingens vinnare kom in i sista bollen. 

På första plats kom Lars och Mattias Paulsson in som sista boll med netto score 60 slag. Med hcp 9 totalt på de 2 herrarna. Fantastiskt bra resultat och spel på en 2-manna scramble! Nyckel till vinsten var väldigt bra puttning där vinnarna sänkte många puttar, även de som var 3-4 meter långa.  Vinnarna berättade att det var kanske den bästa ronden nånsin, som dom spelat när de gäller puttningen på greenen. Burviks banan fick dessutom beröm av vinnarna vid segertalet. Stort, stort grattis till vinsten!

Ja, det här spelet avgörs nästan alltid på greenen ävenså i dagens spel.  ⛳

På andra plats kom Marie och Roger Bredin med samma grymma resultat netto score på 60 slag. Dessutom hade Bredins samma slope hcp som vinnarna, hcp 9. Sista 9 avgjorde dock.  Puh, vilken RYSARE!! Stort stort grattis!

På tredje plats kom Jonathan Lööf och Anders Eklund på netto 61 slag. Stort grattis!

Och sist men inte minst så kom Berit och Ulf Petterson in på 25-plats för att konfirmera  Burviks 25-års jubileum!! Grattis!

Jag vill också passa på att tacka vädergudarna för en solig ☀och vacker 🌼 dag här i Burvik. Som golfare trivs❤️ man som bäst spelandes i shorts. Eller hur?

Burvik golf tackar också Ica knuten för priserna. 

Imorgon fortsätter tävlingsveckan med Damdag och herrdag respektive. Lycka till!

Nedan ser ni dagens vinnare; 1:an, Paulsson i mitten, 2:an Bredins till vänster och 3:an Lööf/Eklund representerad av Jonathan till höger. 


Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng