In Gäster, Medlemmar

Visst finns det fantastiska människor i Burvik, inte minst de som ger sig ut och spelar golf i regn på sjöblöt bana den 14 december. De var 21 stycken som kämpade på och som gjorde bra resultat efter omständigheterna i årets Luciascramble. När de  sedan kunde shoppa hos Uffe till 50 % på priserna i butiken så blev det bara bättre.

Vi delade ut priser till de 3 bästa lagen och på tredje plats med 32 slag netto kom Erika Törnvall, Anders Strid och Sven Nordendahl, tvåa med 30 slag netto, Crister Boork, Lennart Daleke och Kristina Hjerppe och årets vinnare på 29 slag netto Kerstin Stagnér, Veijo Hjerppe och Hans Lardner. Jättegrattis till alla pristagare.

Årets Luciavinnare Hans Lardner, Kerstin Stagnér och Veijo Hjerppe.

Med detta avslutar vi årets tävlingssäsong men ser redan fram till att sparka igång nästa års. Har ni några idéer på tävlingar hör av er till någon i tävlingskommittén så tar vi upp det när planeringen för nästa år startar nu i vinter.

                         Från oss alla till er alla En Riktigt God Jul och Gott Nytt År

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng