In Gäster, Medlemmar

I veckan startade årets seriespel för seniorklasserna och våra för yngre förmågor i D 50 och H 50 med följande resultat:

D 50, div 1

Spelade på Öregrund och kämpade väl men kom sist i den första omgången,

D 60 lag 1, div 2

Laget  bestod denna gång av Anita Jenssen, Merja Grunwald och Yvonne Stattin.

Vi spelade på Johannesbergs GK i gassande sol.

Vann gjorde Roslagens GK och Burvik blev 4:a, 12 slag efter segrande lag.

D 60 lag 2, div 3

Laget bestod av Astrid Rehnberg, Lena Fritjofsson och Leena Autere-Lundin och spelade också på Johannesberg och blev 3:a, 11 slag efter vinnande lag.

D 70, div 2

Burviks damer kom 2:a i seriespelet på Hallstavik gk. Vann gjorde Enköpings lag. Burviks lag bestod av Kriistina Backteman, Irene Liiv och Lotta Axelsson.

H 50, div 3

Spelade på Vassunda med bröderna Andersson i spetsen, blev 3:a av 7 lag.

H 60 lag 1, div 2

Omgången spelades på Edenhof och laget bestod denna gång av Crister Boork, Lasse Muhrén, Bengt Rehnberg och Micke Lundin vi blev 3:a ,  5 slag efter vinnande Golf Uppsala.

H 60 lag 2, div 2

Spelade också på Edenhof och kom 7:a, där spelade, Veijo Hjerppe, Tomas Engelmanm, Wallu Anttalainen och Christer Hansson.

H 70 lag 1, div 2

Spelade på Örbyhus med följande gubbar Olle hade 83, Göran 96 och Kurt 98. Fortsätter övertyga med vinst i den första omgången 4 slag före Älvkarleby lag 1.
H 70 lag 2, div 3
Vi har i dag genomfört första matchen i seriespelet på Älvkarleby med en 7:e plats. Spelade gjorde Leif A, Tobbe och Alf.
H 75 lag 1, div 1

Uppflyttade från div 2 till H75 div 1 gick inte vår första tävling så bra som vi hade förväntat oss. Tagna av stundens allvar underpresterade vi en aning. De flesta av våra motståndare hade lägre HC än vi, vilket kanske skrämde en del. Men vi blev inte sist, och kommer med säkerhet starkt tillbaka när nästa tävling går på hemmabanan den 19 juni.

Slaget om Roslagen

Den första omgången spelades på bortaplan och spelformen var greensome. I det strålande majvädret gav sig 10 lag från vardera klubb ut på banan för matchspel. Vi blev beskyllda för att komma med juniorlag då endast tre av de våra spelade från 49(rött) mot 9 från Roslagen. Det blev en hel del matcher där resultatet svängde fram och tillbaka men när röken hade lagt sig över slagfältet stod vi som segrare med 6 – 4. Bådar gott inför nästa veckas bästboll på Burvik. Vi hoppas på stor publik då.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng