In Gäster, Medlemmar

Årets första tävling avgjordes den första dagen i maj i en något ruskig väderlek, snålblåst och regnskurar. 34 lag trotsade vädergudarna och gav sig iväg för 4-manna scramble för att slåss om de priser som Susi i restaurangen stod för, tack Susi för det.

När klockan närmades sig 18.00 kom det sista laget in och åt av den grillbuffé som Susi och hennes kollegor dukat upp samtidigt som prisutdelningen startade.

5 priser var det frågan om och vinnare blev Anders och Merja Grunwald, Roger Bredin och Thomas Hägg på 56 slag netto.  Merjas och Thomas fina puttning nämndes som det som avgjorde men jag tror även Roger och Anders långa spel bidrog en hel del. Jättegrattis till er alla.

Med 57 slag netto kom Johan Mattsson, Fredrik Nilsson, Lars Brodin och Mattias Henningsson  tvåa. Och 3:a med 58 kom Lucas Eriksson, Anders Pettersson, Åke Andersson och Joel Andersson.

Förutom pris till de 5 bästa lagen lottades det även ut luncher i vår fina restaurang.

Nästa tävling är Upplands Golfförbunds 40 års jubileumstävling som avgörs söndagen den 26 maj, spelformen är 2-manna bästboll. Denna dag tävlas det på alla Upplands golfklubbar om platser till finalen på Åland i början september. Varmt välkomna att anmäla er till den på Min Golf som vanligt.

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng