In Boende, Damer, Gäster, Junior, Medlemmar

Golfrestaurangen har öppnat för säsongen och vår restaurangchef Susi Stark och kock Annika Matsson hälsar alla välkomna.

Med sprudlande entusiasm presenterar Susi flera nyheter för restaurangen. Hon planerar att i princip ha öppet hela året, med undantag för jul och januari. Även de dagliga öppettiderna under högsäsong har förlängts.

Vidare blir det vinprovning, den första redan fredag 22 mars, och andra arrangemang, närmast After Work den 18 april.

– Service, kvalitet och kunskap, så sammanfattar hon sina ambitioner för restaurangen.

Susi har lång erfarenhet av restaurangbranschen. Hon är utbildad restauratör och dessutom sommelier.

Hon är ingen ny bekantskap för de flesta burviksbor. Hon har bott i Burvik i många år och hade dessutom delansvar för restaurangen för några år sedan.

Men nu vill hon fullt ut använda sig av sin erfarenhet och särskilda kompetens för att förnya restaurangen, med tonvikt på att kombinera mat och dryck som specialitet.

– Precis som Burvik är känt för sin fina golfbana vill jag att det även ska bli omtalat för sin fina golfrestaurang, säger hon. Hon vill sätta Burviksrestaurangen på matkartan.

Att burviksborna ska trivas med sin restaurang, tala väl om den och gärna bjuda med sina gäster på besök, tycker hon är viktigt.

Susi kommer också att försöka locka gäster från Edsbro, Knutby och andra orter i närheten genom särskild marknadsföring. Ryktet har redan spritt sig. Kocken Annika Matsson arbetade tidigare på en restaurang en bit utanför Edsbro och flera av hennes tidigare gäster har nu lovat att komma till Burvik i stället.

Även presentationen på hemsidan har fått ett lyft och där finns information om öppettider, menyer, catering med mera. Gå in på www.bruvik.se och klicka på restaurangen. Fram till 12 april är det öppet måndag till fredag 10.00-14.00. Därefter gäller ordinarie öppettider.

Susi och hennes medarbetare har höga ambitioner och ska de kunna uppfyllas måste vi boende och andra gäster ta vara på de unika möjligheter det innebär att ha en restaurang hos oss. Smaklig måltid!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng