Miljökommittén

Miljökommittén i Burvik bildades i juni 2012 på uppdrag av styrelsen och har sedan dess arbetat målmedvetet med miljö- och kvalitetsfrågor.

Arbetet med att upprätta Miljöplan för Burviks golfanläggning påbörjades och vid Upplands golfting i november 2012 tilldelades Burvik golfförbundets miljödiplom.

Hallstavik GKs ordförande Lennart Magnusson och Kjell Lindgren från Burviks GK mottog SGFs Miljödiplom från Miljökommitténs ordförande Bo Thyselius t.v. och SGFs bankonsulent Thomas Andersson t.h.

Miljöplan för Burviks golfanläggning – Miljöpolicy

Vi ska bevara och polera denna pärla till golfbana genom att värna om människorna, golfanläggningen samt natur- och kulturlandskapet, så att den trivsamma miljön, det rika kulturarvet, växt- och djurlivet bibehålls och om möjligt utökas.

Miljöplanen ska fortlöpande följas upp och personal, medlemmar, sponsorer och gäster ska informeras om det strategiska miljöarbetet.

Läs miljöplanen i sin helhet: MILJÖPLAN BURVIK 2018

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng