Uppstartsmöte

Lördagen den 22 april startar vi säsongen med uppstartsmöte.  Se särskild inbjudan på anslagstavlan och på hemsidan.. 

Onsdagsgolfen

Torsdagsgolfen är nu ändrad till onsdagar. Vi kommer att ha kanonstart kl 13.00 samtidigt som ”gubbgolfen”. Anmälan görs på golf.se samma dag senast kl 8.00. Samling kl 12.30. Första onsdagen blir den 3 maj.

Bollarna lottas och alla singelronder registreras. Vi kommer främst att spela slaggolf men vid några tillfällen spelar vi t ex scramble. Vi börjar med en scramble-tävling den 3 maj.

Bilåkning tillåten för den som behöver/vill. 

När vi spelar slaggolf kan den som vill tävla om bästa resultat på hål 1-9 och hål 10-18. Vi satsar 30 kronor. Frivilligt att delta i tävlingen.  Vid lagtävling är startavgiften 30 kronor för alla.

Eclectic (Drömscore)

Skriv upp ditt bästa bruttoresultat på respektive hål. Om du skrivit upp ett resultat kan du, om du lyckas bättre senare under säsongen, ändra till det bättre. För att föra in eller ändra ett resultat krävs att du har haft en markör och att ronden registreras. Vid säsongens slut dras hälften av dina erhållna slag av och du får ett slutresultat, nettoresultat. Vi startar den 3 maj och avslutar i september inför avslutningen.

Den som vill delta betalar 100 kronor i startavgift, som lämnas till Lena Fritjofsson, kassör. Vid damtavlan finns en pärm med blad  där du skriver ditt namn och sedan kan föra in dina resultat.  Hur pengarna fördelas avgörs av hur många som deltar. 

Birdieträdet

När du under en registrerad ronda gör en birdie kan du sätta upp en ”pippi” i birdieträdet, som finns vid damtavlan. Flest pippi under säsongen ger pris vid avslutningen. 

Årets resa

Årets resa gick till Älvkarleby och vi har nu uppdaterat med bilder från resan, dem hittar du HÄR.
I planeringsgruppen för årets resa ingick Ulla-Britt Lundberg, Lena Fritjofsson och Ing-Marie Jansson. 
 

Burvik vs Roslagens golfklubb

För tredje året kommer Burvik att möta Roslagens golfklubb i matchspel under fyra söndagar. Det behövs 12 spelare per gång. På anslagstavlan kommer det att finnas en lista där du kan anmäla att du är intresserad och vilka söndagar som du kan delta.

Aktuella datum är: 

 • 21 maj på Roslagens
 • 11 juni i Burvik
 • 20 augusti i Burvik
 • 10 september  på Roslagens.

Ansvarig i år är Sari Ponzer. 

Burvik Ladies Open (Inbjudningstävling)

Den 27-28 juni anordnar damkommittén en tvådagarstävling (eclectic) med kanonstart. Tävlingsdagarna ersätter den tidigare M&M tävlingen som inte kommer att anordnas på Burvik i år. Anmälan görs på golf.se. Har du någon väninna som du vill visa Burvik så passa på och anmäl er till tävlingen. Se inbjudan på anslagstavlan.

Seriespel

D60 Division 1

Marie Bredin
Anita Jensen
Sari Ponzer
Yvonne Stattin, lagkapten

D60 Division 3

Lotta Axelsson
Anna-Lena Norling
Kicki Glögger
Astrid Rehnberg, lagkapten

Reserver

Anneli Uddén
Lena Fritjofsson

Speldagar

 • 23/5 Grönlunds gk
 • 20/6 Uppsala gk
 • 22/8 Örbyhus gk
 • 12/9 Roslagen gk

Vill fler anmäla intresse går det bra!

D70

Mariana Langer
Leila Edström
Kerstin Lardner
Gunnel Söderström
Carin Dalecke, lagledare

Reserver behövs.

Speldagar

 

 • 2017-05-23  Golf Uppsala Söderby
 • 2017-06-20 Älvkarleby GK
 • 2017-08-22 Örbyhus GK
 • 2017-09-12 Roslagens GK

 

 

Du vet väl att Burvik finns även på Instagram – med bilder  och på Facebook förstås! Du behöver ett konto på båda för att kunna följa oss där.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng