In Gäster, Medlemmar

Segrarna David Wennberg och Jesper Wiklund

 

Årets sista tävling, Krögarslaget, avgjordes på lördagen på en bana där regeln ”Tillfälligt vatten” utnyttjandes som spön i backen då våra vattenhinder verkligen levde upp till sitt namn. Sällan har väl så mycket vatten flutit i våra diken.

Vi var 26 lag som ställde upp och spelade Irish Greensome en dag som började med smått regnande men som slutade i härligt solsken. När alla hade plaskat färdigt på banan kunde vi konstatera att vinnarna blev David Wennberg och Jesper Wiklund med 43 poäng. De berättade att de aldrig gav upp utan kämpade för varje poäng på varje hål och peppade varandra hela tiden, vi gratulerar. Tvåa blev Crister Boork och Karl Bergh, 41 poäng, med Yvonne och Janne Stattin på tredje plats med samma poäng med sämre handicap.

Vi tackar även Helena i restaurangen som var dagens sponsor och som även serverade en härlig middag på kvällen efter tävlingen.

I o m detta är årets tävlingssäsong över, vi tackar alla som deltagit och börjar redan nu se fram emot premiären i början av maj nästa år.

Forsen mellan 11:an och 12:an Vet någon varför det skummar?

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng