In Gäster, Medlemmar

Burviksveckan är över men inte tävlingssäsongen, närmast har vi fyra tävlingar som det nu är dags att anmäla sig till. Anmälan som vanligt på Min golf.

KM 28 juli

I år har vi gjort om lite då vi nu ändrar till samma åldersklasser som vi har i seriespelet, D 50, D 60 och D 70, H 50, H 60, H 70 och H 75. Dessutom har vi en Dam- och en Herrklass. Vi spelar 36 hål bara i herr- och damklassen, övriga spelar 18. I samtliga klasser spelar vi scratch dvs utan handicap. Alla herrklasser spelar från gul tee, förutom H 75 som spelas från röd tee. Alla damklasser spelar från röd tee.Vi inför även ett KM med handicap. Vi hoppas detta ska locka fler deltagare än vi haft tidigare år.

Det går bra att anmäla sig tre olika tävlingar denna dag herr eller dam KM, åldersklass KM samt KM med hcp. De första 18 hålen räknas då som resultat i KM med hcp. Observera att det krävs två anmälningar i Min golf, KM och KM med hcp. Observera att för att kunna spela både KM och KM med hcp för Damer 70 måste ni spela från röd tee.

VW Masters 4 augusti

En singeltävling där vi spelar slaggolf i två lika stora handicapklasser och har kanonstart och som sponsras av Norrbil Norrtälje. Här spelar vi om platser till Sverigefinalen på Ekerum Golf & Resort på Öland.Tävlingsavgift 150 kr, betalas av alla då detta inte är en klubbtävling, då ingår kaffe, smörgås samt lunch. Först till kvarn gäller då det är begränsat antal deltagare, 72 deltagare varav 25 är reserverade för Norrbil.

Herrar 75 får spela rött om man vill och damer 70 får spela orange, anges vid anmälan. EGA Exakt Tävlingshandicap är ett krav.

Burviksparet 18 augusti

Vår traditionella tävling för äkta makar eller sambos som är medlemmar i Burvik. Spelform greensome.

På kvällen är det middag i restaurangen, till den anmäler man sig separat.

Sun Burdie Classics 40+ 2018, 24 augusti

Tvåmanna scrambletävling öppen för oss över 40 år. 6 utslag per spelare, 6 fria. Tävlingen spelas på 5 banor under 2018 där Burvik är den sista.

Tävlingsavgift 450 kr per lag, betalas av alla då detta inte är en klubbtävling. Resor och andra trevliga priser i potten. EGA Exakt Tävlingshandicap krävs av båda spelarna.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng