In Boende, Gäster, Medlemmar

INFO FRÅN BURVIKSTJÄNSTEN

Efter en sommar med bara sol och värme ingen nederbörd perfekt för oss golfare. För vår banpersonal har det varit ett stenhårt arbete med banan under sommarn, för att fixa skadorna som vintern och våren orsakat. Detta har medfört att förfrågningarna till vår personal hamnat på väntelista. Nu börjar vi bli i fas med detta arbete och kan i oktober/november börja med typ röjnings- och trädfällnings arbeten på Era tomter, kom in med förfrågan till Burvikstjänsten.

Nu finns det ved att köpa från Burviktjänsten, detta är blandved förpackat i 40liter säck alternativt i 1 kubikmetersäck.

Glädjande är att våra samarbetspartner har fått många uppdrag via Burvikstjänsten vilket gör att dom är även nöjda som våra sponsorer. Ni kan även ta direktkontakt med våra samarbetspartner som fakturerar er med Rut- eller Rot avdrag.

Våra Samarbetsparters:

För ytterligare information, kontakta Jan-Olov Jansson, 0733-21 96 06

Förfrågningar om arbeten mailas till: info@burvik.se

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng