In Gäster, Medlemmar

Årets två sista öppna tävlingar har nu avgjorts Golf Sixies och Krögarslaget.

Den förstnämnda var ett försök att få till någon form av matchspel som starkt efterfrågats vilket är svårt att få till på en speldag men med detta upplägg möjligt även om det måste till 2 st 18 hålsrundor. Vi valde denna gång att maximera antalet spelare till 16 stycken som gick ut i 4 fyrbollar och där spelarna i bollen möttes i sexhålsmatcher där vi tog hänsyn till handicap och där de två bästa gick vidare till slutspelet och 18 nya hål. Vi räknar med att återkomma med denna tävling även nästa år men med kanske något annat upplägg.

Till slut stod Ulf Pettersson som segrare då han vann finalen mot Andreas Lööf. Speciellt roligt tycker jag det var att tre kvinnor ställde upp, Astrid Rehnberg, Maria Sköldborg och Leena Autere-Lundin.

Segrarna i Krögarslaget Bamses slavar alias Anders och Merja Grunwald

Restaurangens egen tävling Krögarslaget som spelades som Irish greensome samlade 52 deltagare uppdelade i 26 par. Solen sken men blåsten ställde till vissa besvär för spelarna.

Anders och Merja GrunDewald vann i en hård fajt med våra banarbetare Lollo och Klasse Beijer, båda fick ihop 39 poäng men med ett slags bättre handicap vann de förstnämnda. De berättade efteråt att de trodde det var kört efter ett par hål med både dubbel- och trippelbogies men med ett antal par knöt de ihop säcken. Trea blev Kerstin Jansson och Jenny Wennerberg. Grattis till alla pristagare och tack till Helena som delade ut fina matpriser.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng