In Damer, Junior, Medlemmar

Under söndagen den 19 augusti spelades den sista deltävling av GKplus touren på Burviks GK och det bjöds på fina resultat.

I damklassen segrade Angela Vesterlund, Vassunda GK, på finfina 68 slag. På andra plats kom Mileva Lundgren, Vassunda GK, på 72 slag och på tredjeplats kom Carina Occasus, Burviks GK, på 75 slag.

I herrklassen var det en Burvikare som kammade segern. Björn Wiberg kom in på 70 slag och det var lika många som Roine Holst, Friibergs GK, men Björn hade lite lägre handicap och knep där med första platsen. på tredje plats kom Gert Edenius, Vassunda GK, på 72 slag.

På herrarnas order of merit listan hittar vi Roine Holst i topp på 48 poäng, tät följd av Gert Edenius på 47 poäng och på tredje plats hittas Johan Granat, Vassunda GK, på 39 poäng.

Damernas order of merit leds av vår Burviksspelare Carina Occasus på 66 poäng, Mileva Lundgren ligger tvåa på 47 och Angela Vesterlund ligger på en tredje plats med 30 poäng.

Är ni sugna på att se hela resultatlistan eller order of merit, klicka på länken: https://www9.golf.se/Competition/GBTour/OrderOfMerit.aspx?compid=1661765&scrolltohead=1#/orderofmerit/77489

Vi på Burvik ber att få tacka för en  trevlig tävling och önskar alla deltagare i Tourfinalen lycka till!

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng